Ενημέρωση με ένα κλικ

Πάτρα: Εκδικάστηκε η προσφυγή κατά της Κτηματικής Υπηρεσίας

Ο Δήμος προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά της απόφασης για κατεδάφιση του πάρκου του Κόκκινου Μύλου

Εκδικάστηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Πατρών, η προσφυγή του Δήμου Πατρέων, κατά της απόφασης της προηγούμενης Διεύθυνσης της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, που απαίτησε να κατεδαφιστεί, δηλαδή να αποβληθεί ο Δήμος και να καταστραφεί το πάρκο του Κόκκινου Μύλου, που δημιούργησε.

Η απόφαση, όπως αναφέρει το dimosio.gr θα εκδοθεί εντός των ημερών.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, δήλωσε μιλώντας στους συγκεντρωμένους:

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες, ήρθαμε σήμερα εδώ, για να μην αποβληθεί ο Πατραϊκός λαός από την περιουσία του, από την παραλιακή του ζώνη, από αυτά που έχει ανάγκη για τη ζωή του.

Εκθέσαμε στο Δικαστήριο τις θέσεις και τις απόψεις μας, γιατί οι υπηρεσίες του Δημοσίου, δυστυχώς, με πολιτικούς προϊσταμένους τις εκάστοτε κυβερνήσεις, θεωρούν ότι αυτό το οποίο κάνουμε, για να φτιάξουμε την πόλη μας όμορφη, να την ζούμε και να την ευχαριστιόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, δεν είναι σωστό, καταστρέφουμε το περιβάλλον, άρα θα πρέπει να αποβληθούμε από την παραλιακή μας ζώνη, στην προκειμένη περίπτωση, από τον Κόκκινο Μύλο.

Εμείς εκθέσαμε λοιπόν τις απόψεις μας και περιμένουμε την έκδοση της απόφασης. Εκείνο το οποίο δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση, είναι ότι την πόλη μας θα την κάνουμε όπως πρέπει, με τον κοινό νου και την ψυχή μας, γιατί το αξίζουμε.

Ενημερώνουμε επίσης, ότι δεν θα αφήσουμε κανένα χώρο αναξιοποίητο.

Σειρά έχει ο Ρηγανόκαμπος, αλλά και όλη η παραλιακή ζώνη, θα γίνει όπως πρέπει, γιατί εμείς δεν θέλουμε την ασχήμια στους κοινόχρηστους χώρους.

Θέλουμε να είναι όμορφοι και να τους χαιρόμαστε, εμείς και τα παιδιά μας.

Διαβάστε περισσότερα στο: dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει