Ενημέρωση με ένα κλικ

Δήμαρχος Αργιθέας: «Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στις ανάγκες των νέων της ορεινής μας πατρίδας» – Πώς το πρωθυπουργικό γραφείο βρέθηκε δίπλα τους

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου ευχαριστεί το Πρωθυπουργικό γραφείο και τον Γρηγόρη Δημητριάδη αλλά και την υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη που ανταποκρίθηκαν άμεσα σε αίτημα των νέων της περιοχής.

«Πρόκειται για ένα από τα πολλά έμπρακτα αποτελέσματα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών όλου του ηλικιακού φάσματος, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε τομέα», σημειώνει στο Δελτίο Τύπου ο δήμαρχος.

Σημειώνεται ότι με τη συνδρομή του Πρωθυπουργικού γραφείου εξασφαλίστηκε ως δωρεά και απεστάλη ένας ικανοποιητικός αριθμός τραπεζιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης για να διανεμηθούν σε Τοπικές Κοινότητες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων της ορεινής Αργιθέας.

*Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου*

«Ο Δήμος Αργιθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Δημητριάδη Γρηγόρη για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για την κάλυψη τμήματος των αναγκών των νέων της ορεινής μας πατρίδας και των επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια των διεργασιών της διημερίδας που πραγματοποιήθηκε για τον ορεινό τουρισμό στη Νότια Πίνδο, εξασφαλίστηκε ως δωρεά και απεστάλη ένας ικανοποιητικός αριθμός τραπεζιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης για να διανεμηθούν σε Τοπικές Κοινότητες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων της ορεινής Αργιθέας.

Πρόκειται για ένα από τα πολλά έμπρακτα αποτελέσματα της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλλεται για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών όλου του ηλικιακού φάσματος, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε τομέα.

Επίκειται και νέα δέσμη στοχευμένων πρωτοβουλιών στο πλαίσιο της διαρκούς και πολύπλευρης συνεργασίας του Δήμου μας με τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, πάντοτε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας του πλέον απομακρυσμένου και δυσπρόσιτου Δήμου της ηπειρωτικής Ελλάδας. Ο Δήμαρχος Αργιθέας Ανδρέας Β. Στεργίου».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει