Ενημέρωση με ένα κλικ

Lady Gaga: Αγαπώ όλο τον κόσμο!

«Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε συμπονετικοί»

H διάσημη τραγουδίστρια, Lady Gaga, ενθάρρυνε τους πάντες να δείχνουν καλοσύνη την ώρα που η πανδημία του νέου κορονοϊού προκαλεί πανικό τόσο στις ΗΠΑ, όσο και σε όλο τον κόσμο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Lady Gaga έστειλε το μήνυμά της καλώντας σε ενότητα και όχι φόβο και διχασμό καθώς ο κόσμος δίνει μάχη για να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία κορονοϊού.

Την ημέρα που ο αμερικανός πρόεδρος, Τραμπ, έθεσε την Αμερική σε κόκκινο συναγερμό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Lady Gaga θέλησε να υπενθυμίσει ότι, όλοι περνάμε αυτή τη δύσκολη περίοδο μαζί.

Η Lady Gaga σε tweet που «ανέβασε» ανέφερε:

«Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε συμπονετικοί. Για εκείνους που είναι άρρωστοι, ή εκείνους που δεν είναι και φοβούνται. Είμαστε σε αυτό μαζί. Αγαπώ όλο τον κόσμο».

Εν μέσω της πανδημίας -της εκτίναξης των τιμών σε προϊόντα απολύμανσης, του πανικού των καταναλωτών που σπεύδουν στα σούπερ μάρκετ και της αύξησης του αριθμού των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων- η τραγουδίστρια της ποπ, ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να είναι λίγο πιο καλοί μεταξύ τους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει