Ενημέρωση με ένα κλικ

Καιρός: Καθαρά Δευτέρα με ήλιο και ζέστη

Με τι καιρό θα πετάξουμε τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα;

Με ζέστη, ήλιο και θερμοκρασίες σε υψηλά επίπεδα φαίνεται ότι θα πετάξουμε τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN TV Κλέαρχο Μαρουσάκη, τα καλά νέα θα κάνουν την εμφάνισή τους από την Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να τραβά την ανηφόρα ενώ και οι άνεμοι θα ευνοήσουν το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μαρουσάκη

Με ανοιξιάτικο καιρό το τριήμερο της Καθαράς ΔευτέραςΜε ανοιξιάτικες καιρικές διαθέσεις ξεκινάει η νέα εβδομάδα στη…

Publiée par Klearhos Marousakis sur Lundi 24 février 2020

Σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΜΥ, από το απόγευμα βαθμιαία τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με σποραδικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και από αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει