Ενημέρωση με ένα κλικ

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι σε… επανάληψη στο ΟΑΚΑ!

Να μην την «πατήσει» όπως πέρσι θέλει ο Ολυμπιακός

Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας «σφραγίζονται» σήμερα, καθώς ξεκινούν οι ρεβάνς των προημιτελικών.

Το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ και το ΟλυμπιακόςΛαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι τα δύο ματς της σημερινής μέρας.

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ που ξεκινάει στις 20:00 ξεχωρίζει από το πρόγραμμα των ρεβάνς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Στο πρώτο ματς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 και έχει σαφές προβάδισμα, αλλά η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα παλέψει για την μεγάλη ανατροπή, έτσι ώστε να μείνει εντός του στόχου που έχει θέσει για φέτος και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο ματς που προηγείται χρονικά (18:00) o Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Λαμία και είναι το φαβορί για την πρόκριση, μετά το 0-0 στο πρώτο ματς.

Σε κάθε περίπτωση οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι προσεκτικοί και να μην πάθουν ότι πέρυσι, όταν οι Φθιώτες τους απέκλεισαν στην ίδια ακριβώς φάση της διοργάνωσης φεύγοντας με τη νίκη (0-1) από το φαληρικό γήπεδο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει