Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Παναθηναϊκός δραπέτευσε με 2-1 από το Καυτανζόγλειο και ξέφυγε στο +4

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League: Ισοπαλία στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και δύσκολη νίκη για την ΑΕΚ.

Η 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League αποδείχθηκε καθοριστική για την κορυφή της βαθμολογίας, με τον Παναθηναϊκό να αναδεικνύεται ο μεγάλος κερδισμένος του τριημέρου. Οι «πράσινοι» πέτυχαν μια αγωνιώδη νίκη με 2-1 επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καλάμπρια στις καθυστερήσεις, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά τους από τον δεύτερο Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς.

Το «διπλό» του Παναθηναϊκού συνδυάστηκε με την απώλεια βαθμών στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί πλέον στους 19 βαθμούς με τον Άρη, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού.

Στην τρίτη θέση, μόνη της, φιγουράρει η ΑΕΚ με 20 βαθμούς. Η «Ένωση» χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ κόντρα στον Λεβαδειακό, επικρατώντας τελικά με 2-1, παραμένοντας στο κυνήγι της κορυφής με ένα παιχνίδι λιγότερο. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Ατρόμητο, η Κηφισιά απέδρασε με τη νίκη από τον Βόλο, ενώ Αστέρας Τρίπολης και Καλαμάτα μοιράστηκαν τους βαθμούς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά το τελικό 1-1.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com