Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαντά για την ένταση με δημοσιογράφους: «Κάθε δράση έχει και αντίδραση»

Το μοντέλο και παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει πως δεν δέχεται πιέσεις, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζει το περιστατικό στην εκπομπή Happy Day.

Στον εκνευρισμό που είχε εκδηλώσει σε προηγούμενες δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να την πιέσει προκειμένου να δώσει απαντήσεις που η ίδια δεν επιθυμεί.

«Με ρωτάς για ένα δικό μου ξέσπασμα, αλλά κανένας δεν εξετάζει ότι κάθε δράση έχει και αντίδραση, παιδιά. Κάποιες φορές δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι κάποια πράγματα τα προκαλούμε. Σας σέβομαι, σέβομαι τη δουλειά σας και γι αυτό στέκομαι εδώ, γιατί αποδέχομαι ότι αυτό είναι μέρος της. Από εκεί και πέρα το τι θέλω να πω και τι όχι, θα το πω εγώ. Δεν θα με πιέσει κανείς και δεν θα βάλει κανείς λόγια στο στόμα μου. Γιατί βλέπω ότι γίνεται και αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρεται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η ένταση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. «Οι δημοσιογράφοι επέμεναν με τις ίδιες ερωτήσεις που το έκαναν στη λογική να πάρουν μια απάντηση, αλλά την έφτασαν στα όριά της», ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha. Παράλληλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, κάνοντας έναν παραλληλισμό με την κόντρα της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, προερχόταν από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com