Μιχάλης Ρέππας: «Όταν κάποιος απιστεί δεν το κάνει για το κακό σου αλλά για το καλό του»
Ο γνωστός δημιουργός μιλά για την απιστία, τα 67 του χρόνια και την επιστροφή του στην υποκριτική μέσα από τη σκηνή του Θεάτρου Λαμπέτη.
Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει» που φιλοξενείται στο Θέατρο Λαμπέτη, ο Μιχάλης Ρέππας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day. Ο καταξιωμένος δημιουργός και ηθοποιός μοιράστηκε τις απόψεις του για την απιστία, ανατρέποντας τα καθιερωμένα κοινωνικά στερεότυπα.
«Κατ’ αρχήν δεν μ’ αρέσει η λέξη απιστία, γιατί ο άλλος όταν ενδιαφέρεται για ένα άλλο άτομο έξω από σένα, δεν είναι άπιστος σε σένα. Δεν το κάνει για το κακό σου, το κάνει για το καλό του», εξήγησε ο Μιχάλης Ρέππας, προσδίδοντας μια νέα οπτική στο διαχρονικό αυτό θέμα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα, ο ίδιος αναφέρθηκε με χιούμορ και στη δική του πορεία στο σανίδι, επισημαίνοντας: «Δεν έχω παίξει τόσο πάρα πολύ στη ζωή μου για να ζήσω πολλά απρόοπτα επάνω στο σανίδι. Τώρα με έπιασε στα γεροντάματα να κάνω τον ηθοποιό».
Τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για την ηλικία του, συγκρίνοντάς την με το παρελθόν της οικογένειάς του: «Είμαι εξήντα επτά χρονών. Ο μπαμπάς μου δεν έφτασε εξήντα επτά. Εντάξει, θεωρείτο ένας σεβάσμιος κύριος, άσχετα που εμείς τώρα το παίζουμε πιο τζόβενα».