Δήμητρα Ματσούκα: «Όλη η Ελλάδα έμαθε μαζί μου ότι το όριο στην Ποσειδώνος είναι 50χλμ»
Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη δικαστική περιπέτεια με το δίπλωμα οδήγησης, τη χρήση του μετρό και την προσωπική της ζωή.
Η Δήμητρα Ματσούκα, μιλώντας στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής Happy Day και στον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα, αναφέρθηκε ανοιχτά στη δικαστική περιπέτεια που πέρασε πριν από έναν χρόνο, όταν συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
«Το πάθημα μου έγινε μάθημα. Μαζί με μένα έμαθε και όλη η Ελλάδα ότι το όριο ταχύτητας στην Ποσειδώνος είναι 50χλμ», δήλωσε με χιούμορ η ηθοποιός, σχολιάζοντας το περιστατικό που απασχόλησε την επικαιρότητα. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις της, χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως μια σειρά ατυχιών που δεν ήταν ευχάριστες.
Σήμερα, το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης έχει ολοκληρωθεί και η ηθοποιός αναμένει την επιστροφή του διπλώματος οδήγησης. Μέχρι τότε, δηλώνει πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στην καθημερινότητά της χρησιμοποιώντας το μετρό, το οποίο χαρακτηρίζει ως ένα πολύ βολικό μέσο μετακίνησης.
Παράλληλα, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Να ζει κανείς ή να μη ζει”, η Δήμητρα Ματσούκα μοιράστηκε σκέψεις για τη ζωή και τον γάμο της με τον Πέτρο. «Δεν υπάρχει μυστικό, ούτε τίποτα δεδομένο. Είμαστε άνθρωποι που δεν ζηλεύουμε», σημείωσε, ενώ τόνισε πως δεν προσπαθεί να εμφανίζεται πάντα χαμογελαστή, καθώς τη θνητότητα και το τέλος τα βλέπει με σοβαρότητα, επιλέγοντας ωστόσο να αντιμετωπίζει τη ζωή σαν ένα παιχνίδι.