Μαριάννα Τουμασάτου: «Στο παρελθόν έχω κάνει αηδίες για να γίνω αποδεκτή»
Η εξομολόγηση της δημοφιλούς ηθοποιού για την ανάγκη της να προσαρμοστεί στις προσδοκίες των άλλων και η λυτρωτική επίδραση της ωριμότητας.
Η Μαριάννα Τουμασάτου επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Κρυφτό», η οποία συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν. Με αφορμή αυτή την επαναφορά, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2026, μοιραζόμενη σκέψεις για το έργο αλλά και πιο προσωπικές της στιγμές.
Αναφερόμενη στο περιεχόμενο της παράστασης, η Μαριάννα Τουμασάτου υπογράμμισε τη συναισθηματική της αξία, λέγοντας στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο: «Το “Κρυφτό” έχει τόσες πολλές έννοιες, τόσες πολλές αξίες και αναγνωρίσιμα πρόσωπα, παρόντα και απόντα, που είναι σαν να κινείσαι στη δική σου θάλασσα».
Ωστόσο, η συζήτηση πήρε μια πιο εξομολογητική τροπή όταν η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τον εαυτό της. Με ειλικρίνεια που ξαφνιάζει, παραδέχθηκε πως κατά το παρελθόν προσπάθησε να αλλοιώσει την προσωπικότητά της για να ικανοποιήσει τους γύρω της. «Στο παρελθόν έχω προσπαθήσει να αλλάξω για να γίνω αποδεχτή. Ναι, τις έχω κάνει αυτές τις αηδίες», παραδέχθηκε χαρακτηριστικά.
Κλείνοντας τις δηλώσεις της στον Alpha, η Μαριάννα Τουμασάτου στάθηκε στη σημασία της αυτογνωσίας που φέρνει ο χρόνος: «Μεγαλώνοντας, όμως, αναγνωρίζεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να αφήσεις. Και αυτά μένουν πίσω».