Ενημέρωση με ένα κλικ

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Ο γιος μου είναι ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου»

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη μητρότητα, τη στενή σχέση με τα αδέλφια της και την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσω του ΑΝΤ1.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28/10/26 στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά εποχής «Κρίνο και Αγκάθι» στον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη και άνετη, σε πλήρη αντίθεση με την πρώτη της τηλεοπτική παρουσία, όπου όπως εξομολογήθηκε, ήταν «φοβισμένη, αγχωμένη και έτρεμε».

Κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσε η μητρότητα. Περιγράφοντας τη σχέση με τον τετράχρονο γιο της, η Χρύσα Μιχαλοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο ρόλος της μητέρας είναι ο σημαντικότερος στη ζωή της. «Μεγαλώνουμε μαζί, αυτό είναι το concept», σημείωσε με συγκίνηση. Παράλληλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς που διατηρεί με τα τρία αδέλφια της, τον Γιώργο, τον Στέλιο και την Όλγα, η οποία μάλιστα βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής. «Ήμασταν και είμαστε πάρα πολύ δεμένοι. Μιλάμε κάθε μέρα και αγαπιόμαστε, έχουμε μάθει να είμαστε μαζί», κατέληξε η ηθοποιός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com