Ενημέρωση με ένα κλικ

Μαρία Ηλιάκη προς Δημήτρη Γεωργαλά: «Σε έχω σιχαθεί στον Σασμό»

Ο ηθοποιός εξομολογείται τον φόβο του στην Κρήτη μετά τον βίαιο ρόλο του στη σειρά του Alpha.

Στον καναπέ της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» βρέθηκε σήμερα, 27/10, ο ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο καλλιτέχνης μίλησε για την πορεία του στον Σασμό, την επιτυχημένη σειρά του Alpha, και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της εμπειρίας του.

Η Μαρία Ηλιάκη, υποδεχόμενη τον καλεσμένο της, δεν έκρυψε την αντίθεσή της με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Δημήτρη μου, τι κάνεις; Σε έχω σιχαθεί πάρα πολύ στον Σασμό, αλλά από κοντά είσαι πάρα πολύ γλυκός».

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς παραδέχθηκε πως ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και ψυχοφθόρος, προκαλώντας του έντονο άγχος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Είχα ταχυκαρδίες όταν έπαιζα εκείνον τον ρόλο, τη χτυπούσα την κοπέλα, μα είναι δυνατόν; Τότε έκανα πιο πολύ τον ευγενή στη ζωή μου, σαν να είχα τύψεις για αυτό που έκανα», ανέφερε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι ο σκηνοθέτης διέκρινε κάτι σκοτεινό πίσω από την εμφάνισή του, ενώ αρχικά τον είχε προορίσει για άλλον ρόλο: «Είχα πάει για άλλον ρόλο, για τον άντρα της Δανάης Παππά, και κάτι είδε σε μένα ο σκηνοθέτης. Μου λέει “πίσω από αυτό το αγγελικό πρόσωπο, εγώ βλέπω έναν δυνάμει δολοφόνο”».

Η πειστικότητα της ερμηνείας του είχε άμεσες επιπτώσεις στην καθημερινότητά του, με τον ίδιο να εξιστορεί ένα περιστατικό στην Κρήτη, όπου ένας ντόπιος τον πλησίασε και τον επέκρινε για τη συμπεριφορά του τηλεοπτικού του ήρωα, λέγοντάς του πως «δεν φέρονται έτσι στις κοπέλες». «Φοβήθηκα», παραδέχθηκε ο Δημήτρης Γεωργαλάς, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο ρόλος αυτός του άνοιξε νέους ορίζοντες στην υποκριτική του γκάμα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com