Ενημέρωση με ένα κλικ

Ένταση στο GNTM: Ο Λάκης Γαβαλάς και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαφώνησαν για τη Σοφία

Μια κριτική για την πόζα της διαγωνιζόμενης στάθηκε η αφορμή για να υπάρξει αμήχανη στιγμή ανάμεσα στους δύο κριτές του ριάλιτι μόδας.

Μια έντονη ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Λάκη Γαβαλά μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026. Η διαφωνία των δύο κριτών ξεκίνησε κατά την αξιολόγηση της φωτογράφισης της Σοφίας, με επίκεντρο το πώς το μοντέλο τοποθετεί τα πόδια του κατά τη διάρκεια της πόζας.

Ο Λάκης Γαβαλάς ξεκίνησε την κριτική του σημειώνοντας προς τη διαγωνιζόμενη: «Επειδή έχεις αρκετά, υπέροχα βέβαια πόδια, αλλά δεν είναι από αυτά τα πολύ λιγνά, τα οποία μπορούν άνετα με ό,τι και δέκα πράγματα να φορέσεις, να δώσει μια ωραία γραμμή. Πρέπει να τα δουλεύεις περισσότερο τα υπέροχα πόδια σου, να ανοίγουν, να έχουν πόζες που να χαρίζουνε».

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία ανέφερε: «Εγώ πάντως διαφωνώ με το Λάκη για τα πόδια σου. Αν κάτι μου αρέσει σε αυτή την εικόνα, είναι αυτό το τυχαίο που φαίνεται σαν να παραπατάς τη στιγμή που κάτι σου συμβαίνει εσωτερικά».

Η διακοπή αυτή δυσαρέστησε τον σχεδιαστή, ο οποίος αντέδρασε λέγοντας: «Με διακόπτεις για να πεις ότι αυτή η πόζα κάνει ότι παραπατάει; Εδώ αν βγάλεις το καλώδιο νομίζω ότι πάει να σύρει το χορό σε ένα συρτό από την Ικαρία». Το κλίμα προσπάθησε να ελαφρύνει με το σχόλιό του ο Άγγελος Μπράτης, ωστόσο ο Λάκης Γαβαλάς επέμεινε με αυστηρό ύφος στην άποψή του, τονίζοντας: «Σε παρακαλώ, δες το. Είναι σαν να έχει πιαστεί χέρι χέρι και να κάνει μια κίνηση».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com