Νίκος Ανδρουλάκης: Καταδικάζει την αιματηρή επίθεση στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Ιορδανίας
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, εκφράζοντας την οδύνη του για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Χαμούντ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση που συγκλόνισε την Ιορδανία. Ο κ. Ανδρουλάκης προχώρησε σε επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο, προκειμένου να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τις απώλειες και τους τραυματισμούς πιστών που σημειώθηκαν στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στο Χαμούντ της περιοχής Αλ-Καράκ.
Η αποτρόπαια αυτή ενέργεια, η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής, προκάλεσε τον θάνατο και τον τραυματισμό δεκάδων αθώων ανθρώπων. Στη δήλωσή του, ο Νίκος Ανδρουλάκης καταδίκασε απερίφραστα την τρομοκρατία και το θρησκευτικό μίσος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για διεθνή αλληλεγγύη προς τους χριστιανικούς πληθυσμούς και τις θρησκευτικές μειονότητες στη Μέση Ανατολή, οι οποίες βάλλονται επανειλημμένα από εξτρεμιστικές επιθέσεις.