Ενημέρωση με ένα κλικ

Με λυγμούς ο Πάνος Κιάμος για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη»

Συγκινημένος ο Πάνος Κιάμος μίλησε για την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη, με αφορμή τις κοινές εμφανίσεις με τον Λευτέρη Πανταζή.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης, ο Πάνος Κιάμος μίλησε για τον Γιώργο Μαζωνάκη, με την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου να αποτελεί το επίκεντρο των δηλώσεών του. Με αφορμή την έναρξη των κοινών εμφανίσεων με τον Λευτέρη Πανταζή, οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2026.

Ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε πως αποτελεί τιμή τους να τιμούν στο πρόγραμμα τον Γιώργο Μαζωνάκη, ενώ ο Πάνος Κιάμος, εμφανώς φορτισμένος και με τρεμάμενη φωνή, εξομολογήθηκε: «Αν ρωτήσεις έναν καλλιτέχνη τι θα ‘θελε, προσωπικά εγώ θα έλεγα “όταν σταματήσω, να τραγουδάει κάποιος το Χωρίς Νερό”. Είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για έναν καλλιτέχνη. Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτά τα παιδιά το βιώνουν αυτό το πράγμα».

Ο Πάνος Κιάμος υπογράμμισε τη διαχρονικότητα των ανθρώπων της τέχνης, προσθέτοντας: «Για μένα δεν έχουν φύγει αυτοί οι άνθρωποι και χαίρομαι που δεν θα φύγουν. Κανένας δεν συνειδητοποιούσε πόσο αγαπούσε ο κόσμος όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, μέχρι τη στιγμή που γίνεται κάτι και καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούμε να τους ξαναδούμε».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com