Αργύρης Αγγέλου: «Δεν με έχει αξιώσει ο Θεός να είμαι σε σχέση 20 χρόνια»
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη μακροχρόνια σχέση επτά με οκτώ ετών που έχει ζήσει στο παρελθόν.
Ο Αργύρης Αγγέλου ήταν ο καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα αργά», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην προσωπική του ζωή και τις ερωτικές του σχέσεις. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι διανύει μια ιδιαίτερα κομβική περίοδο, ενώ αναφέρθηκε στη μακροβιότερη σχέση που είχε μέχρι σήμερα, η οποία διήρκεσε περίπου επτά με οκτώ χρόνια.
Σχολιάζοντας τις σχέσεις μεγάλης διάρκειας, ο Αργύρης Αγγέλου παραδέχτηκε πως δεν έχει αποκτήσει ακόμα την εμπειρία μιας δεκαετίας μετρημένης σε εικοσαετία, ώστε να γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς διαχειρίζεται κανείς τα διλήμματα που προκύπτουν σε βάθος χρόνου. «Με ρωτάς σε μια πολύ κομβική φάση της ζωής μου τώρα. Δεν έχω ευτυχήσει να έχω φτάσει σε τέτοιου είδους δίλημμα. Έχει τύχει να κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, αλλά δεν με έχει αξιώσει ο Θεός μέχρι τώρα να είμαι σε μια σχέση είκοσι χρόνια για να σου πω πώς αντιμετωπίζεται αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στα βιώματά του, επισημαίνοντας ότι μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με γονείς που ήταν ευτυχισμένοι και πολύ αγαπημένοι μέχρι το τέλος της κοινής τους πορείας.