Μαρία Καρλάκη: «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη και φυτοζωούσα χωρίς να το έχω καταλάβει»
Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει ανοιχτά για τις δυσκολίες της μητρότητας και τον λήθαργο στον οποίο είχε περιέλθει μετά τη γέννηση του παιδιού της.
Η Μαρία Καρλάκη προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς, μιλώντας για τις προκλήσεις της μητρότητας. Η τραγουδίστρια, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 21 Οκτώβρη 2026 από τη συχνότητα του Alpha, αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που έδωσε με την επιλόχειο κατάθλιψη.
Όπως περιέγραψε η ίδια, η διαδικασία της ανατροφής του παιδιού της χωρίς βοήθεια υπήρξε ιδιαίτερα απαιτητική. «Δεν ξέρω πώς είναι να μην έχει δυσκολίες μια μανούλα που μεγαλώνει μόνη το παιδί της», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ψυχικής υγείας και του αμοιβαίου σεβασμού μέσα στην οικογένεια.
Η Μαρία Καρλάκη παραδέχτηκε ότι για μεγάλο διάστημα δεν είχε συνειδητοποιήσει την κατάστασή της. «Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη χωρίς να το έχω καταλάβει. Μόλις πριν από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα τι συνέβαινε και ξύπνησα από έναν λήθαργο, μέσα στον οποίο πίστευα ότι ήμουν καλά. Φυτοζωούσα και δεν είχα όρεξη για τίποτα», δήλωσε με ειλικρίνεια στη συνέντευξή της στον Alpha, στέλνοντας ένα μήνυμα για την αναγνώριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν πολλές μητέρες.