Ενημέρωση με ένα κλικ

Σίσσυ Χρηστίδου για Δημήτρη Παπανώτα: «Θα μπορούσε να το μαζέψει, αλλά επιλέγει να μην το κάνει»

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για την κόντρα μεταξύ των δύο δημοσιογράφων και διευκρίνισε τι ακριβώς ειπώθηκε για τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου στην έντονη αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Φωτεινή Πετρογιάννη. Η παρουσιάστρια θέλησε να πάρει θέση, ασκώντας κριτική στη στάση του δημοσιογράφου, ενώ παράλληλα έσπευσε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αναστάτωση.

«Θα πρέπει να μην προκαλείς κι εσύ, αν δεν θες να προκαλείς αντιδράσεις», τόνισε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Παπανώτα. «Θα μπορούσε να το ανακαλέσει, να το διορθώσει, αλλά επιλέγει να μην το κάνει. Αυτό που επιλέγει να κάνει είναι να πει “μην το σχολιάσετε”. Θα μπορούσε να το μαζέψει όλο αυτό, αλλά επιλέγει να μην το κάνει», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια επεδίωξε να αποκαταστήσει την ακρίβεια των γεγονότων, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Δημήτρης Παπανώτας δεν διατύπωσε συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς που του αποδίδονται. «Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης δεν είπε ποτέ ότι η Φωτεινή ξάπλωσε με κάποιον. Αυτό ειπώθηκε μετά στην εκπομπή, αλλά όχι από τον Δημήτρη. Για να μην τα μπερδεύουμε και να μην του χρεώνουμε πράγματα που δεν είπε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, παραδέχθηκε πως, αν και ο δημοσιογράφος δεν χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη φράση, «υπονόησε σαφώς κάτι και έθιξε τη Φωτεινή», υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη έχει ήδη επιλέξει να κινηθεί νομικά για την υπόθεση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com