Μητέρα έγινε η Μόλι Μάρτενς που καταδικάστηκε για τον φόνο του συζύγου της το 2015
Η πρώην εστεμμένη, που αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2024, απέκτησε ένα αγόρι με τον νέο της σύντροφο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις
Μητέρα έγινε η 42χρονη Μόλι Μάρτενς, η γυναίκα που είχε συγκλονίσει την αμερικανική και ιρλανδική κοινή γνώμη όταν, μαζί με τον πατέρα της, δολοφόνησε τον σύζυγό της το 2015 μέσα στο σπίτι τους στη Βόρεια Καρολίνα, χρησιμοποιώντας ρόπαλο του μπέιζμπολ και ένα τσιμεντένιο τούβλο.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μάρτενς, η οποία αποφυλακίστηκε τον Ιούνιο του 2024 έχοντας εκτίσει τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες φυλάκισης, έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Πατέρας του παιδιού είναι ο 36χρονος Τζος Πάροτ, με τον οποίο διατηρεί σχέση μετά την αποφυλάκισή της. Το ζευγάρι έδωσε στο παιδί το όνομα Τόμας Κάρτερ, με την είδηση να προκαλεί κύμα αντιδράσεων από την οικογένεια του θύματος, Τζέισον Κόρμπετ.
Η εγκυμοσύνη της 42χρονης είχε γίνει γνωστή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στα τέλη Αυγούστου είχε εντοπιστεί στο Νόξβιλ του Τενεσί με εμφανή τα σημάδια της κατάστασής της. Μετά τη γέννηση, η νύφη της, Μέρι Ριντ-Μάρτενς, οργάνωσε διαδικτυακή πρωτοβουλία υποστήριξης για τους νέους γονείς, καλώντας φίλους να προσφέρουν γεύματα ή οικονομική βοήθεια. Σύμφωνα με την ιρλανδική εφημερίδα Irish Star, η σχετική ανάρτηση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τη Μόλι και τον Τζος καθώς υποδέχονται τον Τόμας Κάρτερ».
Υπενθυμίζεται ότι η άγρια δολοφονία του 39χρονου Τζέισον Κόρμπετ, ο οποίος καταγόταν από το Λίμερικ της Ιρλανδίας και ήταν πατέρας δύο παιδιών, εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Αυγούστου 2015. Στην επίθεση είχε συμμετάσχει και ο πατέρας της Μάρτενς, Τόμας «Τομ» Μάρτενς, πρώην πράκτορας του FBI. Η υπόθεση παραμένει χαραγμένη στη μνήμη της κοινής γνώμης, με τα δύο παιδιά του Κόρμπετ να εξακολουθούν να περιγράφουν τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν δίπλα στη Μάρτενς.