Ενημέρωση με ένα κλικ

Ευαγγελία Μουμούρη: Η αλλαγή στην υποδοχή του κοινού για τον ρόλο στο «Ριφιφί»

Η ηθοποιός εξομολογείται πώς εγκατέλειψε τη διαφάνεια του γέλιου για να αγγίξει τις ψυχές των θεατών.

Η Ευαγγελία Μουμούρη, με αφορμή τη νέα της θεατρική συνεργασία με τον Σωτήρη Τσαφούλια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η καταξιωμένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην ξεχωριστή επίδραση που έχει στον κόσμο η ερμηνεία της στη σειρά «Ριφιφί», η οποία διαφέρει ριζικά από ό,τι έχει βιώσει στο παρελθόν.

«Μέσα στα χρόνια οι άνθρωποι με σταματούσαν στον δρόμο για διάφορους ρόλους, συχνά αποκαλώντας με με ονόματα χαρακτήρων. Όμως, αυτό που συμβαίνει με το “Ριφιφί” είναι πρωτόγνωρο», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη. Όπως περιέγραψε, η αντίδραση του κοινού έχει αλλάξει μορφή: «Οι θεατές, που παλαιότερα με έβλεπαν και γελούσαν, τώρα μας συναντούν στον δρόμο και υγραίνουν τα μάτια τους. Κάτι έχει αλλάξει βαθιά».

Η ηθοποιός τόνισε πως για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, χρειάστηκε να αναμετρηθεί με τα δικά της εσωτερικά όρια: «Για να αγγίξεις τα σωθικά των ανθρώπων, πρέπει πρώτα να ξεριζώσεις τα δικά σου. Αποφάσισα να γίνω διάφανη. Για πολλά χρόνια κρυβόμουν πίσω από το γέλιο και τη χαρά, γιατί δεν ήθελα να ενοχλήσω, αλλά τώρα ένιωσα πως ήταν η στιγμή να αποκαλυφθώ. Δεν το μετανιώνω, καθώς αυτό ήταν ό,τι μπορούσα να προσφέρω τότε».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com