Θρίαμβος της Σίσσυς Χρηστίδου στην τηλεθέαση με 14,5% στο δυναμικό κοινό
Σαρωτική η παρουσία του MEGA το πρωί της 15/10/2026, ενώ ο ανταγωνισμός περιορίστηκε σε μονοψήφια νούμερα.
Μία καθαρή πρωτιά στην τηλεθέαση εξασφάλισε το πρωί της Πέμπτης 15/10/2026 η Σίσσυ Χρηστίδου για λογαριασμό του MEGA. Η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» κατάφερε να κόψει το νήμα της επιτυχίας, σημειώνοντας στο δυναμικό κοινό ποσοστά που άγγιξαν το 20% σε συγκεκριμένα διαστήματα, την ώρα που το σύνολο του ανταγωνισμού βρέθηκε καθηλωμένο σε μονοψήφιες επιδόσεις.
Αναλυτικότερα, στο δυναμικό κοινό, το «Χαμογέλα και Πάλι» κατέγραψε μέσο μερίδιο 14,5%. Ακολούθησαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Ζήνα Κουτσελίνη, οι οποίες ισοφάρισαν σχεδόν στο 9%, ενώ το Live You συγκέντρωσε 8,2%, ο Γιώργος Λιάγκας 7,2% και οι «Αταίριαστοι» 6%. Στα χαμηλότερα στρώματα της κατάταξης κινήθηκαν το «10 Παντού» και το «Πρωίαν σε είδον» με ποσοστά 3,8% και 3,3% αντίστοιχα.
Η εικόνα διαφοροποιείται σημαντικά στο γενικό σύνολο, όπου οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ παραμένουν κυρίαρχες. Οι «Αταίριαστοι» κατέκτησαν την κορυφή με 17,5%, ακολουθούμενοι από το δίδυμο της εκπομπής Live You με 14,1%. Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σημείωσε 13,4%, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου ακολούθησε στο 10,9%. Η λίστα συμπληρώνεται από τη Super Κατερίνα με 10,1%, το «10 Παντού» με 9,1%, την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη με 7,7% και το «Πρωίαν σε είδον» με 2,9%.
*Σημείωση: Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα κοινά είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.