Ενημέρωση με ένα κλικ

Πέτρος Κόκκαλης για Δήμητρα Ματσούκα: «Τη στηρίζω στις πρεμιέρες, δεν είναι μόνο συζυγικό καθήκον»

Ο Πέτρος Κόκκαλης μιλά για τον θαυμασμό του προς την Δήμητρα Ματσούκα και τονίζει πως απολαμβάνει πραγματικά τις υποκριτικές της ικανότητες στο θέατρο.

Ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την Δήμητρα Ματσούκα, με αφορμή την πρόσφατη θεατρική της πρεμιέρα στην παράσταση «Να ζει κανείς ή να μη ζει». Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» και τον Ηλία Σκουλά, ο Πέτρος Κόκκαλης υπογράμμισε πως η παρουσία του στις πρεμιέρες της αγαπημένης του δεν αποτελεί απλώς μια τυπική υποχρέωση.

«Άμα δεν έρθω εγώ, ποιος θα έρθει; Δεν θα έπρεπε; Το κάνω, άλλωστε, όχι από συζυγικό καθήκον, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ και ως ηθοποιός», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως, αν και παλαιότερα δεν παρακολουθούσε συστηματικά θεατρικές παραστάσεις, η Δήμητρα Ματσούκα κατάφερε να τον κερδίσει με το ταλέντο της. «Ομολογώ, δεν έβλεπα τόσο πολύ θέατρο. Η ενέργειά της, οι υποκριτικές της ικανότητες, το ταλέντο της και η παρουσία της γενικά, είναι στοιχεία που βλέπει όλος ο κόσμος στο θέατρο, γι’ αυτό και την αγαπάει το κοινό», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, όταν ρωτήθηκε αν αποτελούν ένα ζευγάρι που ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, ο Πέτρος Κόκκαλης απέφυγε τις περιττές αναλύσεις, επισημαίνοντας απλώς τη διάθεσή τους για κοινή πορεία: «Προσπαθούμε. Έρχομαι στις πρεμιέρες συχνά πάντως και τη στηρίζω όσο μπορώ».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com