Ηγουμενίτσα: Αυτοκίνητο έπεσε στην είσοδο του επιβατικού σταθμού την ώρα του check-in
Συναγερμός στο λιμάνι χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς – Εξετάζεται το ενδεχόμενο μηχανικής βλάβης στο όχημα που μετέφερε ζευγάρι με προορισμό την Ιταλία.
Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο προσέκρουσε με δύναμη στην κεντρική είσοδο του επιβατικού σταθμού. Το ατύχημα σημειώθηκε τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία του check-in για επιβάτες που επρόκειτο να αναχωρήσουν με δρομολόγια προς την Ιταλία.
Παρά το γεγονός ότι ο σταθμός ήταν γεμάτος από εργαζόμενους και ταξιδιώτες, από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι, το οποίο είχε ολοκληρώσει την έκδοση των εισιτηρίων του και επιχειρούσε να ξεκινήσει το ταξίδι του. Υπό συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, το αυτοκίνητο κινήθηκε ανεξέλεγκτα, με τις αρχές να εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο την εκδήλωση μηχανικής βλάβης.
Η πρόσκρουση προκάλεσε υλικές ζημιές τόσο στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου όσο και στις υποδομές του κτιρίου, καθώς υπέστη φθορές η δίφυλλη πόρτα και η εξωτερική επένδυση του σταθμού. Οι λιμενικές αρχές έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.