Ενημέρωση με ένα κλικ

Με 2/2 στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ: Νίκη 86-73 επί της Δόξας Λευκάδας χωρίς Όσμαν και Καλάθη

Παρά τις απουσίες, οι Μήτρου-Λονγκ, Ταϊρί και Γκρέι οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε μια σημαντική επικράτηση ενόψει της συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει νικηφόρα την πορεία του στην Stoiximan GBL, κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση με 86-73 επί της Δόξας Λευκάδας. Παρά το γεγονός ότι ο Τσέντι Όσμαν και ο Νικ Καλάθης έμειναν εκτός αποστολής προκειμένου να πάρουν πολύτιμες ανάσες, η ομάδα του ΠΑΟΚ βρήκε τους πρωταγωνιστές που χρειάζονταν για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Στο παρκέ, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ξεχώρισε με 16 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 16 πόντους σημείωσε και ο Μπριν Ταϊρί, με τον ΡεϊΚουάν Γκρέι να προσθέτει άλλους 12. Από την πλευρά της ομάδας του κόουτς Τερζή, η οποία επέδειξε αξιοσημείωτη μαχητικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Χάρμον σημείωσε 21 πόντους και ο Ρόμπινσον 12.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ (5-10). Ωστόσο, η είσοδος του Ταϊρί και οι σωστές επιλογές του Μπαζίνα άλλαξαν το σκηνικό, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 22-18. Με την αμυντική ένταση να ανεβαίνει, ο ΠΑΟΚ έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 13-2, φτάνοντας στο 35-20, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με 42-31. Στο δεύτερο μέρος, η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 16 πόντους (74-58), με τη Δόξα Λευκάδας να μειώνει σε μονοψήφια διαφορά στα τελευταία λεπτά, πριν ο Φίλλιος διαμορφώσει το τελικό 86-73.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στην απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης στη Λιθουανία, κόντρα στη Λιετκαμπέλις για το Eurocup.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com