Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι Φόνοι στο Καμπαναριό κυριάρχησαν στην τηλεθέαση της Παρασκευής 9/10

Πρωτιά για τη σειρά του Alpha στο δυναμικό κοινό, ενώ οι Μπλε Ώρες επικράτησαν στο γενικό σύνολο.

Την προτίμησή του στην κωμωδία μυστηρίου “Φόνοι στο Καμπαναριό” έδειξε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Παρασκευής 9/10, αναδεικνύοντας τον Alpha ως τον μεγάλο νικητή στην κρίσιμη μάχη της prime time ζώνης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης, η δημοφιλής σειρά συγκέντρωσε ποσοστό 15,8% στο δυναμικό κοινό (18-54), αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, προπορεύτηκε με διαφορά 5 μονάδων από το τηλεπαιχνίδι “Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ το “1% Club” με τον Πέτρο Πολυχρονίδη κατέγραψε 10,5% και η σειρά “Δύο μαύρα πουκάμισα” του MEGA σημείωσε 9,3%. Αντίθετα, χαμηλές πτήσεις κατέγραψαν το “Μπλε Ώρες” του ΣΚΑΪ με 5,4% και το “Εκτός Σχεδίου” της ΕΡΤ1 με 2%.

Ωστόσο, η εικόνα παρουσιάζει διαφοροποιήσεις στο γενικό σύνολο, όπου το “Μπλε Ώρες” ηγήθηκε της κούρσας με 16,5%. Ακολούθησαν ο “Εκατομμυριούχος” (14,4%) και τα “Δύο μαύρα πουκάμισα” (14,1%), ενώ οι “Φόνοι στο Καμπαναριό” βρέθηκαν στο 13,7%. Το “1% Club” συγκέντρωσε 9,7% και το “Εκτός Σχεδίου” παρέμεινε στο 1,6%.

Σημειώνεται πως τα εν λόγω στοιχεία αφορούν κατά προσέγγιση τη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων. Τα αναλυτικά δεδομένα τηλεθέασης για το σύνολο της αγοράς παρέχονται αποκλειστικά από την εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com