Τάσος Ξιαρχό κατά Άννας Βίσση: «Η υπερβολή και η απληστία προκαλούν κακό, υπάρχει θεία δίκη»
Σφοδρή επίθεση του χορογράφου στην Άννα Βίσση με αφορμή τις συνεργασίες της με ξένους καλλιτέχνες και την επιτυχία της.
Με ένα αιχμηρό βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, ο Τάσος Ξιαρχό εξαπέλυσε «πυρά» κατά της Άννας Βίσση. Στο επίκεντρο της κριτικής του βρέθηκε η επιλογή της Ελληνίδας σταρ να στελεχώνει τις μεγάλες παραγωγές της αποκλειστικά με καλλιτέχνες από το εξωτερικό.
«Κάποια στιγμή οι άνθρωποι φτάνουν στην απληστία, στην αμαρτία, στην υπερβολή. Όταν υποτιμάς έτσι έναν λαό και προσλαμβάνεις μόνο ανθρώπους του εξωτερικού, μας υποτιμάς και είναι αμαρτία. Η υπερβολή και η απληστία προκαλούν κακό, υπάρχει θεία δίκη», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.
Ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και στη σχέση της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα, υποστηρίζοντας πως η καλλιτεχνική πορεία της σταρ ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τον γνωστό δημιουργό. «Ό,τι και να έχει καταφέρει, το μυαλό ήταν ο Καρβέλας και η μούσα του ήταν η Βίσση. Καλό θα είναι στον κόσμο αυτό και στην κοινωνία που ζούμε να λέμε και ένα ευχαριστώ. Να μοιραζόμαστε την επιτυχία μας», τόνισε.
Επιπλέον, ο Τάσος Ξιαρχό σχολίασε τη στάση της Άννας Βίσση όσον αφορά τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο ΟΑΚΑ, κάνοντας λόγο για μια ανάγκη επιβεβαίωσης που, όπως ισχυρίζεται, οδήγησε σε λάθη. «Ήθελε να αποδείξει στον εαυτό της ότι τα κατάφερε. Δεν έχεις ανάγκη να γεμίσεις το ΟΑΚΑ για να αποδείξεις στον Καρβέλα ότι είσαι καταξιωμένη. Καταλήγεις από δύο φανταστικές συναυλίες, να τριτώσει με κακό, μπλεγμένη και χρεωμένη», κατέληξε.