Ενημέρωση με ένα κλικ

First Dates: Ο Χρήστος από το Κιλκίς αναζητά τη γυναίκα για γάμο και οικογένεια

Τρεις νέες ιστορίες με απρόβλεπτες συναντήσεις, έρωτα και ανατροπές στην αποψινή εκπομπή του STAR.

Στο αποψινό επεισόδιο του First Dates, το οποίο προβάλλεται στις 21:00 στο STAR, οι εκπλήξεις και τα συναισθήματα πρωταγωνιστούν, αποδεικνύοντας πως το πρώτο ραντεβού μπορεί να κρύβει πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Ο Χρήστος, με καταγωγή από το Κιλκίς, μπαίνει στο εστιατόριο με ξεκάθαρους στόχους: αναζητά τη γυναίκα των ονείρων του για να χτίσει μια σχέση με προοπτική γάμου και δημιουργίας οικογένειας. Απέναντί του θα βρεθεί η Stacey, η οποία φέρνει τη δική της λάμψη από τη Θεσσαλονίκη. Το ραντεβού τους αναμένεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία του Βορρά, ενώ το ερώτημα παραμένει αν ο Χρήστος θα καταφέρει να την κερδίσει.

Παράλληλα, η 37χρονη Έρη, ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει τη ζωή με αισιοδοξία, συναντά τον Γιώργο. Παρά την αρχική επιφύλαξη που νιώθει κοιτάζοντάς τον, μια πληροφορία για την επαγγελματική του ενασχόληση φαίνεται να ανατρέπει τα δεδομένα, επιβεβαιώνοντας πως η πρώτη εντύπωση δεν λέει πάντα την αλήθεια.

Τέλος, η Δήμητρα, η οποία έχει το ιδιαίτερο πάθος της συλλογής Pokémon, αναζητά ένα «σπάνιο» ταίρι που θα της προσφέρει ρομαντισμό και στοργή. Θα καταφέρει ο γλυκύτατος Χρήστος να κερδίσει την καρδιά της και να αλλάξει τη γνώμη της για το ανδρικό φύλο; Τρεις διαφορετικές ιστορίες υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com