Μάνος Νιφλής: «Αστείο να πιστεύει κανείς ότι το πρόβλημα μιας εκπομπής είναι το όνομά της»
Ο γνωστός δημοσιογράφος μιλά για τη χημεία με τους συνεργάτες του, την τηλεοπτική επικαιρότητα και την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο Μάνος Νιφλής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, αναλύοντας τις προκλήσεις της τηλεοπτικής συνύπαρξης, αλλά και τοποθετώντας τον εαυτό του στη δημόσια συζήτηση για το όνομα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».
Σχετικά με τη δυσκολία να βρεθεί το ιδανικό τηλεοπτικό ταίρι, ο δημοσιογράφος δήλωσε: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να συναντήσεις έναν παρτενέρ με τον οποίο να υπάρχει χημεία χωρίς τη ζυγαριά του ανταγωνισμού. Είναι αστείο να αναλώνεται κανείς σε βλακώδη πράγματα, όπως το ποιος θα πει πρώτος την καλημέρα ή ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο».
Με αφορμή την έντονη φημολογία γύρω από το «Καλημέρα Ελλάδα», ο Μάνος Νιφλής ξεκαθάρισε τη θέση του: «Αλήθεια τώρα, υπάρχει άνθρωπος ο οποίος πιστεύει ότι το πρόβλημα μιας εκπομπής είναι το όνομα; Δεν θεωρώ ότι το ζήτημα εντοπίζεται εκεί».
Παράλληλα, ο Μάνος Νιφλής αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη, επισημαίνοντας: «Το θέμα απασχολεί όλο το τηλεοπτικό τοπίο. Ο διασυρμός αυτού του ανθρώπου ανέδειξε μια παθογένεια που πρέπει να κοιτάξουμε κατάματα. Το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε και να προχωρήσουμε σε μια ουσιαστική εξυγίανση».
Τέλος, ερωτηθείς για το αν υπάρχει προοπτική συνεργασίας με την Ελισάβετ Μουτάφη, απάντησε πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο, καθώς οι απαιτητικοί χρόνοι της δουλειάς δεν τους έχουν επιτρέψει να το συζητήσουν εκτενώς.