Ηλίας Βρεττός: «Διανύουμε τον έκτο μήνα και η αγωνία μας είναι μεγάλη»
Ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού με τη σύζυγό του.
Σε μια τρυφερή εξομολόγηση προχώρησε ο Ηλίας Βρεττός, λίγο καιρό μετά την ευχάριστη ανακοίνωση ότι πρόκειται να γίνει πατέρας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνάντησε τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Happy Day», μοιράζοντας τις σκέψεις του για τη νέα αυτή σελίδα στη ζωή του.
Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, η σύζυγός του διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για να μοιραστούν το χαρμόσυνο νέο με το κοινό. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Νιώθουμε υπέροχα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς, αλλά ταυτόχρονα με τη χαρά υπάρχει και μεγάλο καρδιοχτύπι, μεγάλη αγωνία και ανησυχία να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο καλλιτέχνης δεν παρέλειψε να στείλει τους χαιρετισμούς του στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την οικογένειά της. Όταν ρωτήθηκε για τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας, ο Ηλίας Βρεττός περιέγραψε την εμπειρία ως «μαγική», τονίζοντας πως η απόφαση για τη δημοσιοποίηση του γεγονότος ήρθε τώρα που η εγκυμοσύνη έχει προχωρήσει αρκετά.