Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Μοιράσαμε τον χρόνο ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήγησε τη διαχείριση των αθλητών του στη νίκη επί της Βιλερμπάν, τονίζοντας πως κανείς δεν αγωνίστηκε πάνω από 20 λεπτά.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε άνετα της Βιλερμπάν με 102-79, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, κάνοντας έτσι το 2 στα 2 στην έδρα του. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε ιδιαίτερα στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού του, εξηγώντας τη σημασία της ορθολογικής κατανομής του χρόνου συμμετοχής.
«Μοιράσαμε τον χρόνο γιατί υπάρχει το ματς εναντίον της Μακάμπι την Παρασκευή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του. «Τα παιδιά παλέψανε και παρέμειναν συγκεντρωμένα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κανένας παίκτης δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί πάνω από 20 λεπτά», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας την ευχέρεια που είχε να ανακατέψει την τράπουλα. Παρά τις επιμέρους ατέλειες, όπως ορισμένα φάουλ σε σουτ τριών πόντων, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας του, επισημαίνοντας πως η καθημερινή σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο αποδίδει καρπούς τόσο για τους αθλητές όσο και για τη συνολική λειτουργία της ομάδας.