Γιώργος Πιέρρος: «Αν δεν ήταν ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη, δεν θα άνοιγε ο φάκελος της κλινικής»
Ο δημοσιογράφος του Action 24 αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση της κλινικής-κολαστηρίου στη Θεσσαλονίκη που δρούσε επί έντεκα χρόνια.
Την απόλυτη αναρχία και την απάτη που επικρατεί στον χώρο της ευεξίας κατήγγειλε ο Γιώργος Πιέρρος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Action 24. Ο δημοσιογράφος ανέδειξε τις σοκαριστικές διαστάσεις της υπόθεσης της κλινικής στη Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως υποστήριξε, λειτούργησε ανενόχλητη για έντεκα χρόνια, παρά τις καταγγελίες για χημειοθεραπείες σε μη καρκινοπαθείς, εκβιασμούς και παραμέληση ασθενών.
Ο Γιώργος Πιέρρος υπογράμμισε ότι ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα για να έρθει η υπόθεση στο φως της δημοσιότητας. «Αν δεν είχαμε τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, της μεγάλης αγάπης από τον κόσμο και της τεράστιας αναγνωρισιμότητας που είχε, δεν θα είχε ανοίξει καθόλου αυτός ο φάκελος. Αυτή είναι η πραγματικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο δημοσιογράφος ανέδειξε τη διάβρωση στον κλάδο, αναφέροντας περιπτώσεις όπου οδοντιατρεία διαφήμιζαν αισθητικές επεμβάσεις όπως μπότοξ, ενώ εντοπίστηκαν παράνομες θεραπείες με βλαστοκύτταρα. «Εδώ μιλάμε για χημειοθεραπείες σε μη καρκινοπαθείς. Ποιοι έλεγχοι;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Πιέρρος, καταγγέλλοντας ότι άτομα χωρίς καμία επιστημονική ιδιότητα παραπλανούσαν το κοινό, πραγματοποιώντας ιατρικές πράξεις χωρίς άδεια.
