Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο νέο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός επιθεώρησε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Αττική.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026, επίσκεψη στον Ασπρόπυργο, ενισχύοντας την επαφή του με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς της Δυτικής Αττικής. Κεντρικό σημείο του προγράμματός του αποτέλεσε το ολοκαίνουργιο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου, το οποίο υποδέχθηκε τους πρώτους μαθητές του μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατά την άφιξή του, ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε στις σχολικές αίθουσες, ανταλλάσσοντας ευχάριστες στιγμές με τους μαθητές που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό από τα παράθυρα. «Τώρα ανεβαίνω!» απάντησε χαμογελαστός ο πρωθυπουργός, ο οποίος συνομίλησε στη συνέχεια με εκπαιδευτικούς και παιδιά για τις ανάγκες της καθημερινής τους εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Τον πρωθυπουργό συνόδευαν κατά την επίσκεψη ο υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος και η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη.

Η περιοδεία συνεχίζεται στο Δημαρχείο Ασπροπύργου, όπου ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Γιάννη Ηλία για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και υποδομών. Το πρόγραμμα της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12:00, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πραγματοποιεί περίπατο στο κέντρο της πόλης, ανταλλάσσοντας απόψεις με πολίτες και τοπικούς επαγγελματίες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com