Παναθηναϊκός: Ανάρτηση με αιχμές για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρενέβη στα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, επιλέγοντας να τοποθετηθεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη διαιτησία του αγώνα. Οι «πράσινοι» δημοσίευσαν βίντεο με την κρίσιμη φάση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πλευράς των Θεσσαλονικέων.
Το παιχνίδι είχε εξελιχθεί με τον Ολυμπιακό να προηγείται ακόμα και με 20 πόντους, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής στα τελευταία δύο λεπτά. Στα 26 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, με το σκορ στο 98-96, ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην κάνει φάουλ και να παίξει άμυνα. Ο Μοντέρο παγιδεύτηκε στη γωνία από τους Καλάθη και Μήτρου-Λονγκ, με τη διαιτητική τριάδα να καταλογίζει φάουλ στον παίκτη του ΠΑΟΚ, απόφαση που εξόργισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Παναθηναϊκός αναδημοσίευσε το επίμαχο στιγμιότυπο, συνοδεύοντάς το με το καυστικό σχόλιο: «Όλα μια χαρά! Όλοι στις θέσεις τους. Σαν να μην πέρασε μια μέρα…», αφήνοντας σαφείς αιχμές για το επίπεδο της διαιτησίας.