Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός AKTOR, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διεκδικούν το Stoiximan Super Cup 2026 στο Περιστέρι

Η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ελληνικό μπάσκετ ανοίγει με το Stoiximan Super Cup 2026, το οποίο διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι. Τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ρίχνονται στη μάχη για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της σεζόν 2026-27.

Η δράση ξεκινά σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 16.45, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, σε περιγραφή από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Χρήστο Ρομπόλη. Το πρόγραμμα συνεχίζεται στις 21.00 με τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον ΠΑΟΚ, με τους Βασίλη Σκουντή και Γιώργο Πετρίδη να βρίσκονται στο μικρόφωνο.

Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 20.00, με τους Βασίλη Σκουντή και Παντελή Διαμαντόπουλο να περιγράφουν την προσπάθεια των ομάδων για το τρόπαιο. Οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη διοργάνωση αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, καθώς και μέσω της υβριδικής τηλεόρασης και της ιστοσελίδας skai.gr/tv.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com