Στον Έμπωνα η κηδεία του 52χρονου πυροσβέστη Πέτρου Διακάκη που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος
Με τιμές από το άγημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Απολλώνων θα αποχαιρετήσει αύριο Πέμπτη η τοπική κοινωνία τον άτυχο πυροσβέστη
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, η τοπική κοινωνία αποχαιρετά αύριο, Πέμπτη, τον 52χρονο πυροσβέστη Πέτρο Διακάκη. Ο άτυχος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του υπό τραγικές συνθήκες, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα την ώρα που επιχειρούσε για τη διάσωση δύο τουριστών στο φαράγγι της Σιδερίτισσας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Έμπωνα, παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και ανώτερων στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος, που σπεύδουν για να αποτίσουν φόρο τιμής. Στην τελευταία του κατοικία, τον Πέτρο Διακάκη θα συνοδεύσουν οι συνάδελφοί του από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Απολλώνων, όπου υπηρετούσε, αποδίδοντας τις δέουσες τιμές στον άνθρωπο που έπεσε στο καθήκον προσπαθώντας να βοηθήσει συνανθρώπους του.
