Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Γιώργο Γεροντιδάκη: «Έχω ανάγκη να δω την καλή σου πλευρά»
Ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός αντάλλαξαν χιουμοριστικές ατάκες στον «Εκατομμυριούχο», με τον Αρναούτογλου να σχολιάζει τους ρόλους του Γεροντιδάκη.
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», προσφέροντας τη βοήθειά του ως «5η βοήθεια» στον παίκτη που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να συζητήσει με τον ηθοποιό για τη νέα σειρά «Κρίνο και Αγκάθι», όπου πρωταγωνιστεί φέτος.
«Έχουμε ποτάμια, γιατί τα γυρίσματα γίνονται στην ορεινή Αρκαδία. Περάσαμε υπέροχα το καλοκαίρι, ήταν ένας φανταστικός τόπος», σημείωσε ο ηθοποιός για τη νέα του δουλειά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θυμήθηκε μια σκηνή από το trailer της σειράς, όπου ο Γεροντιδάκης βγαίνει από τη φυλακή, παρατηρώντας με χιούμορ: «Εκεί λίγο με τσίγκλησες. Που βγαίνεις και λες “τι όμορφο τοπίο”».
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης απάντησε αφοπλιστικά: «Νόμιζα το αντίθετο, γιατί συνήθως καταλήγω με τους ρόλους στη φυλακή. Οπότε ξεκινάω ανάποδα τώρα». Η συζήτηση πέρασε γρήγορα στους υποκριτικούς ρόλους του καλεσμένου, με τον παρουσιαστή να τονίζει: «Είχα καιρό να σε δω σαν καλό παιδί. Δεν ξέρω αν είχες γίνει ποτέ καλό παιδί, καθώς τα τελευταία χρόνια όλο κακούς ρόλους παίζεις».
Ο ηθοποιός υπεραμύνθηκε των επιλογών του, εξηγώντας πως από το 2019 έχει συμμετάσχει σε τέσσερις σειρές, ισορροπώντας μεταξύ καλών και κακών ρόλων, αν και παραδέχθηκε ότι οι «κακοί» χαρακτήρες που ενσαρκώνει τείνουν να μένουν περισσότερο στη μνήμη του κοινού. «Έχω ανάγκη που σε βλέπω καλό», κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον ηθοποιό να προσθέτει με χαμόγελο: «Κι εγώ έχω ανάγκη λίγο να με δω χαλαρό».
