Ενημέρωση με ένα κλικ

Σία Κοσιώνη: Η νέα πορεία στον ΑΝΤ1 και η αλήθεια για την ανεξαρτησία της

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τη μετακίνησή της από τον ΣΚΑΪ, τη σχέση ζωής με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον ρόλο της ως μητέρα.

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς ήταν η πρώτη καλεσμένη της νέας σεζόν στην εκπομπή «Το Πρωινό». Σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα, η έμπειρη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη διαδρομή της, τη σημαντική αλλαγή στην καριέρα της και τις προσωπικές της αξίες.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η μετακίνησή της από τον ΣΚΑΪ στον ΑΝΤ1. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η απόφασή της δεν ελήφθη με πικρία, τονίζοντας πως η νέα της ιδιότητα ως σχολιάστρια, δίπλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, της προσφέρει την ελευθερία που συχνά στερείται μια κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων. «Δεν θεωρώ ότι έχω υποβαθμιστεί, απολαμβάνω αυτή τη μεγάλη αλλαγή και σπάω τα δεσμά της anchorwoman», δήλωσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα τον σεβασμό της προς τον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη που της έδειξε.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη 13χρονη κοινή πορεία της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τη δημοσιογραφική της ανεξαρτησία, δεδομένης της οικογενειακής της κατάστασης. «Επαγγελματικά έχω αποδείξει ότι είμαι ανεξάρτητη. Ο κόσμος που με παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να το κρίνει από τη στάση μου απέναντι στα γεγονότα», υπογράμμισε.

Για την προσωπική της ζωή, περιέγραψε τον Κώστα Μπακογιάννη ως τον άνθρωπό της, με τον οποίο μοιράζεται βαθιά αγάπη και αλληλοσεβασμό. Μιλώντας για τον ρόλο της ως μητέρα, παραδέχτηκε πως είναι η αυστηρή της οικογένειας, προσπαθώντας να εμφυσήσει στο παιδί της αξίες και εμπειρίες, ενώ εξέφρασε την αγάπη της για τα παιδιά του συζύγου της, τονίζοντας πως οι σχέσεις τους διαμορφώθηκαν φυσικά και με απόλυτη οικειότητα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com