Αχιλλέας Μπέος: «Αλλοίωση αποτελέσματος» στο Βόλος-ΑΕΚ και καταγγελίες για τη διαιτησία
Ο δήμαρχος Βόλου στρέφεται κατά των διαιτητών Πολυχρόνη και Τζήλου, κάνοντας λόγο για «σφαγή» στο Πανθεσσαλικό και ζητώντας παρέμβαση της εισαγγελίας.
Ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της διαιτησίας μετά την αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καταγγέλλοντας αλλοίωση αποτελέσματος. Μέσω διαδοχικών αναρτήσεών του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Βόλου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για τις αποφάσεις που κρίθηκαν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα.
«Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος. Πριν τον καταλογισμό του οφσάιντ υπάρχει πεντακάθαρη ανατροπή – πέναλτι, για το οποίο κλείνουν τα μάτια τόσο ο Πολυχρόνης όσο και ο Τζήλος. Ντροπή σας. Κουράστηκα μαζί σας…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε δεύτερη ανάρτησή του, ο Αχιλλέας Μπέος δεν δίστασε να ανεβάσει τους τόνους, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Πανθεσσαλικό: «Ντρέπομαι πραγματικά με αυτά που βλέπω σήμερα στο Πανθεσσαλικό. Είναι η σφαγή των αμνών. Πληροφορήθηκα ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίχτηκαν πολλά λεφτά στο διπλό. Ο Τζήλος και ο Πολυχρόνης πρέπει να ελεγχθούν από την εισαγγελία, αν και εφόσον συμμετέχουν…».
