Ο Κάρλος Εσπί λύτρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 90’+1′ για το 3-2 επί της Έλτσε
Με γκολ του 21χρονου επιθετικού στις καθυστερήσεις, η «βασίλισσα» δραπέτευσε με το τρίποντο από μια δύσκολη αναμέτρηση.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα εύκολα δύσκολα στην έδρα της Έλτσε, όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2 στο πλαίσιο της LaLiga. Αν και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι προηγήθηκε με 2-0 λίγο μετά το ημίωρο, είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 83′, φλερτάροντας με μια οδυνηρή εκτός έδρας απώλεια.
Τη λύση για τους «μερένχες» έδωσε ξανά ο Κάρλος Εσπί. Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 87′ στη θέση του Αλεξάντερ-Άρνολντ, «χτύπησε» στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (90’+1′), εκμεταλλευόμενος την κούρσα του Μπαπέ. Το γκολ αυτό χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στη «βασίλισσα», επαναλαμβάνοντας το σκηνικό της πρεμιέρας κόντρα στην Εσπανιόλ.
Το σκορ άνοιξε ο Γκιουλέρ στο 25′, ενώ ο Μπαπέ διπλασίασε τα τέρματα στο 33′. Στην επανάληψη, η Ρεάλ κατέβασε ρυθμό, επιτρέποντας στην ουραγό Έλτσε να απαντήσει με τους Οσόριο (71′) και Νίνιο (83′).
Σε άλλα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής, η Βαλένθια, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού Όσκαρ Σάντσες, επικράτησε 1-0 της Ντεπορτίβο στο «Μεντιθορόθα» χάρη σε γκολ του Λουίς Ριόχα (78′). Παράλληλα, η Ράγιο Βαγεκάνο νίκησε 2-1 την Εσπανιόλ, με τον 33χρονο Άλβαρο Γκαρσία να ξεχωρίζει με γκολ (3′) και ασίστ στον Πεδρόσα (26′). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Ρομπέρτο Φερνάντες στο 54′.
