Ενημέρωση με ένα κλικ

Σλοβιάνσκ: Δύο νεκροί και τραυματίες από ρωσικό πλήγμα σε κατοικημένη περιοχή

Θανατηφόρα επίθεση στην ανατολική Ουκρανία με θύματα έναν 54χρονο και μια 73χρονη, ενώ οι διπλωματικές διεργασίες για τον τερματισμό του πολέμου βρίσκονται στο επίκεντρο.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια ρωσικής επίθεσης που έπληξε σήμερα την πόλη Σλοβιάνσκ στην ανατολική Ουκρανία. Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της τοπικής στρατιωτικής διοίκησης, Βαντίμ Λιάχ, μέσω ανάρτησής του. Τα θύματα της επίθεσης είναι ένας 54χρονος άνδρας και μια 73χρονη γυναίκα, ενώ από το ίδιο χτύπημα τραυματίστηκε και μια 69χρονη γυναίκα. Από την ισχύ της επίθεσης προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε τουλάχιστον τρία σπίτια.

Η πόλη Σλοβιάνσκ, η οποία βρίσκεται στην περιφέρεια Ντονέτσκ, απέχει μόλις 15 χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή του μετώπου. Η περιοχή αποτελεί το επίκεντρο σφοδρών συγκρούσεων από την έναρξη των εχθροπραξιών πριν από τέσσερα χρόνια. Την ίδια στιγμή, οι εξελίξεις στο πεδίο παραμένουν κρίσιμες, καθώς ο ταξίαρχος Αντρίι Μπιλέτσκι δήλωσε πως οι ουκρανικές δυνάμεις προχώρησαν σε επίθεση στο βόρειο τμήμα της περιφέρειας Ντονέτσκ. Παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας παραμένουν σε τέλμα, παρατηρείται έντονη κινητικότητα για την επανεκκίνησή τους, με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Τζάρεντ Κούσνερ και Στιβ Γουίτκοφ να πραγματοποιούν πρόσφατες επισκέψεις σε Μόσχα και Κίεβο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com