Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε στη θριαμβευτική νίκη 4-0 της Al Ain επί της Al Nassr του Cristiano Ronaldo
Με χατ-τρικ του Soufiane Rahimi και γκολ του Έλληνα επιθετικού, η ομάδα του Vladan Ivic διέλυσε τους Σαουδάραβες στο ασιατικό Champions League.
Ονειρικό ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Al Ain στο ασιατικό Champions League, καθώς η πρωταθλήτρια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διέλυσε με 4-0 την Al Nassr του Cristiano Ronaldo. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το δικό του γκολ, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα σε μια βραδιά που ανήκε δικαιωματικά στους αδελφούς Rahimi.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων από τη Σαουδική Αραβία. Μόλις στο 25ο λεπτό, μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας, ο Soufiane Rahimi άνοιξε το σκορ. Στην επανάληψη, η ομάδα του Vladan Ivic κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 63′, ο Soufiane Rahimi διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 72′ ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ, εκθέτοντας την άμυνα της Al Nassr.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης στο 85ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος μια ακόμα αδράνεια των φιλοξενούμενων. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στο γήπεδο επισφράγισαν τον θρίαμβο για την ομάδα των Εμιράτων, η οποία έστειλε ηχηρό μήνυμα για τις βλέψεις της στη διοργάνωση.
