Δημήτρης Γιαννούλης: «Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε την Εθνική σε μεγάλη διοργάνωση»
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μιλά για το όραμα της νέας «φουρνιάς» της Εθνικής ομάδας, την επέτειο των 100 ετών της ΕΠΟ και την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα.
Την αισιοδοξία του για το μέλλον της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννούλης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟ. Ο διεθνής φουλ μπακ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά από έναν τραυματισμό, υπογράμμισε πως η τωρινή γενιά των διεθνών διαθέτει το απαραίτητο ταλέντο για να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διοργανώσεις.
«Υπάρχει η αίσθηση ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Πρέπει να σταματήσουμε τις δικαιολογίες και να αποδείξουμε στο γήπεδο τι πραγματικά μπορούμε να καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιαννούλης, αναφερόμενος στις δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το έπος του 2004 αποτελεί πηγή έμπνευσης, τονίζοντας πως στόχος των παικτών είναι να βρεθούν ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση και να σημειώσουν μια ανάλογη επιτυχία.
Παράλληλα, ο παίκτης αναφέρθηκε στην πορεία του Nations League, σημειώνοντας πως η ομάδα διατηρεί καλή ψυχολογία παρά τα πρόσφατα ατυχή αποτελέσματα. Όσον αφορά την προσωπική του κατάσταση και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Γιαννούλης τόνισε ότι αισθάνεται πιο ώριμος ποδοσφαιρικά και δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέσα στις επόμενες εβδομάδες, μετά το βαρύ διάστρεμμα που υπέστη.
