Στο Κάουνας για το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός ταξιδεύει ο Shaquille O’Neal
Ο θρύλος του NBA θα βρεθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στη Λιθουανία, συνδυάζοντας την παρουσία του σε αγώνα της EuroLeague με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.
Ο Shaquille O’Neal ετοιμάζει βαλίτσες για τη Λιθουανία, καθώς αναμένεται να βρεθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Κάουνας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό. Η επίσκεψη του παλαίμαχου αστέρα του μπάσκετ δεν είναι τυχαία, καθώς αποτελεί πρεσβευτή της NordVPN και η παρουσία του συνδέεται με τη συνεργασία του με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Το πρόγραμμα του 54χρονου θρύλου ξεκινά από το Βίλνιους, όπου θα συμμετάσχει σε ειδική συνέντευξη Τύπου. Την είδηση για την άφιξη του O’Neal στο γήπεδο επιβεβαίωσε ο Tomas Okmanas, ιδρυτής της NordVPN και της Tesonet, η οποία διατηρεί το 45% των μετοχών της Ζαλγκίρις.
Το ενδιαφέρον για την αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα αυξημένο, καθώς η λιθουανική ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά με την προσθήκη του Jonas Valanciunas, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από μακρά θητεία στα γήπεδα του NBA. Ο O’Neal, έχοντας κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα στην καριέρα του, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τις εξέδρες τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα.
