Μιχάλης Κουινέλης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Μου είπε ότι το τελευταίο του τραγούδι εκφράζει ακριβώς όσα νιώθει»
Ο καλλιτέχνης αποκαλύπτει τις στιγμές στο στούντιο και την επιλογή του κομματιού «Επιπτώσεις» λίγους μήνες πριν την απώλεια του Γιώργου Μαζωνάκη.
Σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο Μιχάλης Κουινέλης περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές δημιουργίας που μοιράστηκαν. Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» της 11ης Σεπτεμβρίου 2026, ο δημιουργός θυμήθηκε τη διαδικασία επιλογής για το τραγούδι «Επιπτώσεις», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από τρεις μήνες.
Ο Μιχάλης Κουινέλης αποκάλυψε ότι, παρόλο που παρουσίασε στον Γιώργο Μαζωνάκη μια σειρά από επιλογές, ανάμεσα στις οποίες υπήρχαν και πιο χαρούμενα κομμάτια, ο τραγουδιστής επέλεξε το συγκεκριμένο ζεϊμπέκικο. «Του είπα πως είναι λίγο βαρύ και με ρώτησε αν είμαι σίγουρος, αλλά εκείνος μου απάντησε: “Αδερφέ, έτσι ακριβώς νιώθω αυτό το διάστημα”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης. Τα λόγια αυτά έκαναν τρομερή εντύπωση στον Μιχάλη Κουινέλη, ο οποίος εκτιμά πλέον πως ο Γιώργος Μαζωνάκης περνούσε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή του.
Πέρα από τη μουσική τους σύμπραξη, ο Μιχάλης Κουινέλης μίλησε με θαυμασμό για την προσωπικότητα του εκλιπόντος, χαρακτηρίζοντάς τον καινοτόμο καλλιτέχνη που δεν φοβόταν να πειραματιστεί. «Σαν άνθρωπος ήταν εξαιρετικός. Το να είμαστε μαζί στο στούντιο ήταν μια ιεροτελεστία που θα μου λείψει», κατέληξε, αποτίοντας φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε τη δημιουργική διαδικασία μέχρι το τέλος.
