Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον αγιασμό

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και προανήγγειλε ανακαινίσεις σε περισσότερα από 1.000 σχολεία

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 11/09 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και εκπαιδευτικούς, ανταλλάσσοντας ευχές για μια δημιουργική χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του συμβουλές στα παιδιά, προτρέποντάς τα να δείχνουν εμπιστοσύνη και να ακούν με προσοχή τους δασκάλους και τους γονείς τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολικών υποδομών. Όπως επισήμανε, το συγκεκριμένο σχολείο αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που περιλαμβάνει 240 σχολικές μονάδες σε όλη την επικράτεια, οι οποίες ανακατασκευάστηκαν πλήρως μέσω της δωρεάς της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Μαριέττας Γιαννάκου».

«Αξίζετε ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο, προσβάσιμο, όμορφο, ασφαλές, με ωραίους χώρους άθλησης», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. Παράλληλα, έθεσε τον πήχη για το επόμενο διάστημα, σημειώνοντας πως μαζί με τα σχολεία που ανακαινίστηκαν την προηγούμενη χρονιά ο συνολικός αριθμός προσεγγίζει ήδη τα 700. Η κυβέρνηση στοχεύει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, του χρόνου τέτοια εποχή να έχει ξεπεράσει τον αριθμό των 1.000 ανακαινισμένων σχολείων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com