Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο Άκης Ζήκος αποθεώνει την ΑΕΚ για τη νίκη επί της ΛΑΣΚ: «Ήταν σχεδόν τέλεια»

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης αναλύει τη συνοχή και το πάθος της ομάδας, υπογραμμίζοντας την κομβική συνεισφορά του Λόβρο Μάγερ.

Την εντυπωσιακή παρουσία της ΑΕΚ στη νίκη της επί της ΛΑΣΚ για το Champions League ανέλυσε ο Άκης Ζήκος, μιλώντας στην εκπομπή του protothema.gr «The Football Show by Stoiximan». Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στάθηκε ιδιαίτερα στη συνοχή, το πάθος και την αγωνιστική πειθαρχία που επέδειξαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα ήταν σχεδόν τέλεια. Όλοι εκτέλεσαν σωστά τον ρόλο τους, δείχνοντας πάθος και ένταση, αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η συνοχή στις γραμμές», υπογράμμισε ο Ζήκος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κλειδί της επιτυχίας ήταν η ομαδική προσπάθεια, καθώς κανένας δεν υστέρησε: «Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι όλοι ήταν στο ίδιο επίπεδο, όλοι ήταν μαχητές. Βγήκαν στο χορτάρι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ΑΕΚ, όπως το κάθετο παιχνίδι».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον Λόβρο Μάγερ, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για την πολυδιάστατη προσφορά του Κροάτη μέσου. «Μου έκανε τρομερή εντύπωση η συνέπεια του Μάγερ στο αμυντικό κομμάτι. Δεν ήταν μόνο η δημιουργία και η ποιότητά του με την μπάλα, αλλά η εξαιρετική συμπεριφορά του και χωρίς αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Άκης Ζήκος επισήμανε ότι η προετοιμασία για τις ευρωπαϊκές βραδιές απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, με την ένταση και τη συγκέντρωση να βρίσκονται στο ζενίθ. Αναφερόμενος στη συνέχεια των εγχώριων υποχρεώσεων και τον επερχόμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εξέφρασε την άποψη ότι η ήττα από την Κηφισιά λειτούργησε ως «μάθημα» για την ΑΕΚ: «Θεωρώ πως η σφαλιάρα από την Κηφισιά έκανε καλό στην ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί όπως πρέπει. Τέτοια παιχνίδια δείχνουν ότι η συγκέντρωση πρέπει να παραμένει ίδια, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com