Ενημέρωση με ένα κλικ

Στις 21 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στον Alpha η σειρά «Ριφιφί» του Σωτήρη Τσαφούλια

Επτά άνθρωποι που έχασαν τα πάντα ενώνονται σε μια ιστορία εκδίκησης και ανατροπών, με φόντο τον Δεκέμβριο του 1992.

Η σειρά «Ριφιφί», μία από τις παραγωγές που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν, ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο της βήμα, κάνοντας πρεμιέρα για πρώτη φορά στην ελεύθερη τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 22:00. Η σειρά, σε παραγωγή της Magenta TV, μεταφέρει τους τηλεθεατές στον Δεκέμβριο του 1992, ξεδιπλώνοντας την ιστορία επτά ανθρώπων που έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες στη ζωή τους. Είτε πρόκειται για την οικογένειά τους, είτε για τη δουλειά, την περιουσία ή την αξιοπρέπειά τους, οι ήρωες νιώθουν προδομένοι από το σύστημα και αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ρισκάρουν τα πάντα. Αν και κανείς τους δεν ξεκίνησε με εγκληματικές προθέσεις, οι συνθήκες τους ωθούν να φτάσουν στα άκρα.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή. Τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Ted Reglis. Στο πλούσιο καστ συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Ευαγγελία Μουμούρη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Πάνος Βλάχος, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και Άρης Λεμπεσόπουλος.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com