Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρωσική αεροπορική επιδρομή στο Κίεβο μετά από τριήμερη παύση

Ενεργοποιήθηκε η αντιαεροπορική άμυνα στην ουκρανική πρωτεύουσα – Πλήγματα σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις στα προάστια Μπορίσπιλ και Φάστιβ.

Σε κατάσταση συναγερμού βρέθηκε το Κίεβο τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς σημειώθηκε νέα ρωσική αεροπορική επιδρομή που έθεσε τέλος στην τριήμερη παύση των εχθροπραξιών. Η επίθεση αυτή λαμβάνει χώρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης των Αμερικανών απεσταλμένων Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τη στρατιωτική διοίκηση της πρωτεύουσας, η αντιαεροπορική άμυνα τέθηκε άμεσα σε λειτουργία για την απόκρουση των εναέριων στόχων. Παράλληλα, η ουκρανική υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων επιβεβαίωσε πλήγματα σε βιομηχανικά κτίρια στις περιοχές Μπορίσπιλ και Φάστιβ, οι οποίες βρίσκονται στα προάστια του Κιέβου. Οι επιθέσεις προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές, καταστροφές σε οχήματα, ενώ σε αρκετά σημεία εκδηλώθηκαν πυρκαγιές που κινητοποίησαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com