Φλωρεντία: Απήγαγε την πρώην σύντροφό του, την πέταξε από γέφυρα και αυτοκτόνησε
Η δραματική κλήση της 46χρονης Λορένα Ίτσερι στο 112 και η κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό του οχήματος στην εθνική οδό Α1.
Ένα αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλονίζει τη Φλωρεντία με θύμα την 46χρονη Λορένα Ίτσερι από τον 36χρονο πρώην σύντροφό της, Φεντερίκο Βέλα, βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα την Πέμπτη 3/9, καταλήγοντας στον θάνατο και των δύο, αφού ο δράστης, μετά την αποτρόπαιη πράξη του, έβαλε τέλος στη ζωή του.
Η Λορένα Ίτσερι, με καταγωγή από το Λέτσε, ήταν στέλεχος εταιρείας μάρκετινγκ, ενώ ο Φεντερίκο Βέλα εργαζόταν σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Φλωρεντία. Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, ο 36χρονος παραμόνευε στο γκαράζ της 46χρονης στην περιοχή Ριφρέντι. Αφού την ακινητοποίησε δένοντάς την, τη μετέφερε στο πορτμπαγκάζ του SUV της.
Κατά τη διάρκεια της ομηρίας, η γυναίκα κατάφερε να φτάσει στην τσάντα της και να πραγματοποιήσει κλήσεις για βοήθεια, καταλήγοντας στο 112. Η κλήση διήρκεσε 20 λεπτά, επιτρέποντας στην αστυνομία να συγκεντρώσει κρίσιμα στοιχεία για το όχημα και την πορεία τους. Παρά τις προσπάθειες γεωεντοπισμού μέσω του κινητού και την παρακολούθηση από τις κάμερες στην εθνική οδό Α1, το τραγικό τέλος δεν κατέστη δυνατό να αποτραπεί. Η γέφυρα στην Α1 Panoramica παρέμεινε κλειστή για ώρες μετά την ανεύρεση των σορών.
