Η Λένα Ζευγαρά για τον Σταμάτη Γονίδη: «Είναι τέρας γνώσεων και έχει διαβάσει άπειρα βιβλία»
Η εντυπωσιακή συνεργασία των δύο καλλιτεχνών στο Vogue Club και το άγνωστο παρασκήνιο για το νέο τους ντουέτο.
Η Λένα Ζευγαρά μίλησε με ενθουσιασμό για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Γονίδη, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της κοινής τους πορείας και των επαγγελματικών τους σχεδίων. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους στο Vogue Club της Αθήνας, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ενώ η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον Σταμάτη Γονίδη: «Δεν ξέρω αν περιγράφεται με λόγια ο ενθουσιασμός που έχω για αυτή τη συνεργασία με αυτόν τον τεράστιο καλλιτέχνη. Είναι κυριολεκτικά θρύλος και είμαι ιδιαίτερα περήφανη που θα συνυπάρξουμε επί σκηνής».
Πέρα από τη μουσική του διαδρομή, η Λένα Ζευγαρά εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητα του καλλιτέχνη. «Είναι τέρας γνώσεων, έχει διαβάσει άπειρα βιβλία και είναι βαθιά θρησκευόμενος. Μπορώ να τον ακούω ώρες να μου μιλάει για τις εμπειρίες του, καθώς στα μάτια του βλέπω ένα μικρό παιδί», εξομολογήθηκε.
Η συνεργασία τους, ωστόσο, δεν περιορίζεται στις ζωντανές εμφανίσεις, καθώς ο Σταμάτης Γονίδης έχει ήδη δημιουργήσει νέα τραγούδια για εκείνους. «Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει γράψει ένα ντουέτο. Μάλιστα, το μάθαμε μαζί τραγουδώντας το από το τηλέφωνο. Ζω πολύ ωραίες στιγμές μαζί του», κατέληξε η τραγουδίστρια.
